Koivuhaka

Kasvatus

Meillä Koivuhaassa tavoitteena on kasvattaa reippaita, terveitä niin fyysisesti kuin henkisestikin, kaikkeen käyttöön sopivia shetlanninponeja ja tähän tarvitaan ensisijaisesti tietenkin hyvät vanhemmat, jotta lähtökohdat ovat kunnossa. Jokainen yhdistelmä on tarkkaan harkittu ja varsan syntymisenkin jälkeen pyrimme tarjoamaan sille mahdollisimman hyvän pohjan ennen muuttoa uuteen kotiin. Vaikka ponimme ovat painoitukseltaan valjakkoponeja ja niiden jälkeläisillä siten luultavasti parhaat edellytykset juuri kyseisessä lajissa kilpailemiseen, emme keskity siihen, mitä kasvatit tulevat uudessa kodissaan kilpailemaan, jos edes kilpailevat. Meiltä kyllä liikenee kaikenlaiseen näyttöön ja käyttöön poneja, vaikka tietysti aina toivomme hyvien valjakkogeenien jakamista niin kisakentillä kuin jalostuksessa.

Kasvatusliittenä toimii etuliite Koivuhaan.

Myyntiehdot

♥ Ponin saa myydä eteenpäin ilman erillistä lupaa, mutta toivomme, että tässä tilanteessa huomioitte sen, että hevosella on joko jo jotain aktiviteetteja tai niitä on uudessa kodissa tulossa. Uudet sivut on aina ilmoitettava meille.
♥ Sivut ilmoitettava kahden (2) viikon sisään myyntipäivästä. Lisäaikaa saa ja pitääkin kysyä jos siltä tuntuu.
♥ Kasvatille ilmoitettuja tietoja ei saa muuttaa ilman lupaa.
♥ Kasvattajaksi VRL-08204, Koivuhaka
♥ Hevonen tulee rekisteröidä VRL rekisteriin. Kasvattajaksi merkitään KOIV9366 ja syntymämaaksi Suomi.
♥ Muista, että apua saa aina kysyä, oli sitten kyse vaikka teksteistä tai kisauksesta. Autamme mielellämme mahdollisuuksien mukaan!

Kasvatit

kesä 2022 tamma Devil Trigger x Lunar Power jää kotiin
syksy 2022 tamma Devil Trigger x Wietse v.d. Bloemengaard myyntiin
talvi 2022 tamma Mossbank Midsummer Snow x Huvin Lonesome myyntiin

25.04. ori Koivuhaan Ares i. Thanatos e. Huvin Lonesome VRL-08204